Restaurante desierto de las palmas

Restaurante desierto de las palmas

Torreón benicassim

¿Sabías que? En español esta zona se llama Parque Natural del Desierto de Las Palmas. En valenciano regional se llama Desert de les Palmes. Hay señales en la montaña con ambos nombres. También lo verás en las localidades vecinas Benicássim (valenciano) / Benicasim (español) y Castellón (español) / Castelló (valenciano).

Después de una caminata o un paseo en bicicleta por la montaña, probablemente necesitará un buen y abundante almuerzo. A mitad de la montaña (si subes desde Castell Vell) encontrarás el restaurante francés Bruno. Aquí podrá disfrutar de un delicioso almuerzo en la terraza. La vista es realmente impresionante. Por supuesto, también eres bienvenido aquí para tomar una taza de café. Las críticas en Tripadvisor también son muy prometedoras.

En este centro de información podrá conocer la historia, la flora y la fauna de esta zona. Lamentablemente, nos dimos cuenta de que la mayor parte de la información del centro está en español. Afortunadamente, hay muchas fotos en el centro. No es un punto culminante de la montaña, pero para los que quieran más información, quizá merezca la pena. Si dispone de menos tiempo, pero aún así desea obtener más información sobre la zona, le recomiendo que visite el actual monasterio carmelita con su museo.

Playachica

Het beste was zonder twijfel de behandeling, de service die ze bieden, je voelt je alsof het je eigen huis is wat betreft privacy, zeer comfortabel en schoon. En de ligging is ook ideaal om het platteland in te trekken en er zijn zelfs wandel- en fietspaden. Een tien op tien in alles. Men waardeert wat zij bieden, met betrekking tot alles, natuur, privacy, goede behandeling en goede hygiëne. We komen terug!

Ik heb de wereld rondgereisd en nu bied ik U aan om te genieten van de mediterrane bergervaring in mijn thuisstad Benicasim. Ik hoop dat het huis u bevalt en ik zal u helpen u thuis te voelen en u te helpen tijdens uw verblijf. Aarzel niet om het me te laten weten als je twijfelt.

Club palasiet benicassim

Af en toe komt er een moment dat je gewoon even afstand moet nemen van je dagelijkse leven en in de aanwezigheid van de natuur moet zijn. Welnu, dit natuurpark in Castello, Spanje is precies zo’n plek waar je jezelf kunt veroorloven om te verdwalen in de wildernis. Vanaf de top kunt u het spectaculaire uitzicht op Benicassim zien. Mensen raden over het algemeen aan om naar de top te klimmen tijdens zonsopgang of zonsondergang, gewoon om dat speciale uitzicht te krijgen. U zult genieten van het prachtige uitzicht, de ruïnes van het oude klooster en het ruige landschap. Het is een geweldige plek om te wandelen, fietsen of gewoon een luie wandeling te maken. Nodig al je vrienden uit, kom met je familie en ervaar zelf de grootsheid van deze plek.

Benicàssim toerisme

Het Desierto de las Palmas is een groot natuurpark dat zich opent achter Castellón, uitkijkt op de Middellandse Zee en meer dan één verrassing verbergt voor natuur- en wandelliefhebbers.

Het dankt zijn naam aan de karmelietenmonniken die zich in de Middeleeuwen in het gebied vestigden. In feite wordt het woord «woestijn» gebruikt om te verwijzen naar een plaats van rust en afzondering, iets heel anders dan wij op het eerste gezicht zouden denken. De palmen waarnaar zij verwijzen, maken deel uit van de inheemse flora, die in het gehele park van 3.200 hectare groeit.

Bovendien kunt u een bezoek brengen aan het klooster van de Paters Karmelieten, waar u kunt wandelen door de tuinen, en er is zelfs een restaurant.    Het is niet de oorspronkelijke plaats waar de paters Karmelieten zich vestigden, aangezien een brand het oorspronkelijke klooster verwoestte, waarvan de ruïnes te zien zijn vanaf het uitzichtpunt van de Woestijn.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad